Cum functioneaza?Controlul fluxului informational reprezinta un atribut al profesionistilor. Va confruntati cu problema prelucrarii volumului enorm de informatiii cu care intrati in contact in activitatea profesionala cotidiana. Simtiti nevoia sa obtineti informatia potrivita la timpul potrivit. Nici mai mult, dar nici mai putin.

Avand grija de timpul Dumneavoastra, ne-am propus sa preluam noi sarcina monitorizarii unui anumit tip de informatii - informatii juridice referitoare la comercianti, astfel incat Dumneavoastra sa aflati despre publicarea lor la timpul potrivit. Asa a luat nastere proiectul e-Syv References - un serviciu ce va ofera informatii utile si relevante in timp real.

Rolul nostru este sa va sustinem in luarea deciziilor necesare si inerente unui mediu de afaceri dinamic si in continua schimbare.


CE ESTE e-Syv References?


e-Syv References este un sistem informatic de monitorizare a informatiilor juridice ce se publica sub forma textelor oficiale de natura administrativa si/sau judiciara
 in Buletinul Procedurilor de Insolventa (denumit in acest site "Buletinul Insolventei" sau "BI").

Asadar, e-Syv References este o "sita" electronica care va ajuta sa identificati informatia care va intereseaza
, astfel: actele publicate in BI - in cel mult 24 ore de la publicarea acestora. Cu alte cuvinte, cu ajutorul serviciului e-Syv References veti cunoaste in timp real momentul publicarii oricarui act emis in cadrul procedurilor de insolventa in legatura cu comerciantii urmariti sau aflati in aria Dumneavoastra de interes. 


CUM VA AJUTA e-Syv References?

  • Informeaza rapid si complet asupra elementelor noi sau necunoscute din situatia juridica a partenerior Dumneavoastra comerciali, eliminand suspiciunile si stress-ul generat de informatii incomplete, subiective, venite din surse neoficiale.
  • Elimina riscul necunoasterii la timp sau al pierderii termenelor procedurale din BPI de importanta capitala pentru orice persoana interesata: creditori, debitori, asociati, actionari, etc., ai societatilor comerciale monitorizate. e-Syv References ofera toate elementele necesare exercitarii in timp util de catre persoanele interesate a cailor de atac, drepturilor de opozitie si a altor drepturi specifice.

CUM FUNCTIONEAZA e-Syv References?
  • Dumneavoastra va creati un cont e-Syv References personal sau pentru persoana fizica autorizata sau persoana juridica pe care o reprezentati.


  • Dupa validarea si activarea contului, va autentificati, folosind caseta din stanga, si alegeti serviciul de monitorizare si tipul de abonament pe care doriti sa-l contractati, selectand codul acestuia. Spre ex.: pentru un abonament e-Syv 100 cu valabilitate de 3 luni, veti slecta codul e-Syv 100/3.


  • Dupa achitarea contravalorii abonamentului si activarea acestuia, va autentificati si introduceti pentru fiecare serviciu contractat datele comerciantilor pe care intentionati sa-i monitorizati.
  • Informatiile cu privire la comerciantii monitorizati de Dumneavoastra va vor fi comunicate in cel mult 24 ore de la publicare in BI, sub forma unor alerte informative trimise prin e-mail si, de asemenea, vor fi postate in cadrul fiselor comerciantilor respectivi. Alertele informative vor contine urmatoarele date: denumirea publicatiei in care a fost identificata informatia referitoare la comerciantul monitorizat de tine; numarul si data publicatiei respective; un rezumat al informatiei publicate (actului publicat); un fisier in format "pdf" anexat la e-mail, continand textul informatiei publicate (actului publicat).


  

Informatiile cu privire la dosarele in care sunt implicati comerciantii monitorizati de Dumneavoastra va vor fi comunicate cu 5 zile calendaristice inainte de orice termen de judecata, sub forma unor alerte informative trimise prin e-mail si, de asemenea, vor fi postate in cadrul fiselor comerciantilor respectivi. Alertele informative vor contine urmatoarele date: instanta judecatoreasca investita, numarul unic al dosarului, partile implicate, termenul de judecata. De asemenea, veti primi alerta si cu privire la dosarele noi, a 2-a zi lucratoare de la inregistrarea dosarului in Portalul Instantelor. Din interfata web puteti obtine un raport privind litigiile la care este parte comerciantul monitorizat.
DE CE s-Syv References?

e-Syv References va ajuta sa fiti informat in timp util asupra modificarilor statutului juridic al partenerilor Dumneavoastra, persoane juridice din Romania, cat si asupra acuratetei informatiilor furnizate de acestia. Astfel, veti putea actiona si reactiona eficient pentru a va proteja interesele.

CUM VA AJUTA EFECTIV PRODUSELE BPI SI JUST IN MUNCA DE ZI CU ZI ?

 Companiile din domeniul comertului lucreaza cu o multime de clienti, furnizori, parteneri comerciali.

PROBLEMELE SPECIFICE apar in situatii precum:

- se transmit produse catre un client care nu le plateste integral si ulterior intra in insolventa;

- se achizitioneaza produse cu plata in avans, acestea nu se livreaza integral si ulterior se iveste insolventa furnizorului;

- se efectueaza diverse servicii catre partenerii comerciali fara a mai beneficia de contraprestatia contractuala a acestora din acelasi motiv;

Acestea sunt situatii foarte neplacute deoarece dvs. investiti resurse pentru care nu mai primiti contraprestatia din contract si riscati ca firma proprie sa fie “aruncata” in incapacitate de plata din cauza unor astfel de incidente neprevazute. Ulterior, aflati ca societatea respectiva a intrat in insolventa, daca aveti noroc veti afla (1) de la deschiderea procedurii, fiind citati de catre administratorul judiciar sa va inscrieti creantele la masa credala sau (2) veti afla intamplator pe parcursul procedurii in situatiile in care administratorul societatii in insolventa nu v-a inregistrat creantele (facturile, contractul, etc..) in contabilitate si astfel administratorul judiciar nu a avut cum sa va notifice deoarece nu figurati in evidentele contabile. Chiar si daca aflati la timp de deschiderea procedurii insolventei societatii respective, sansele ca dvs. sa va recuperati integral creantele sunt mici, deoarece veti avea un rang inferior creditorilor bancari sau autoritatilor fiscale, care in majoritatea situatiilor au de recuperat creante consistente de la societatea respectiva.

SOLUTIA PROPUSA DE E-SYV ?

1. Fiti notificati inca din momentul in care este ceruta in justitie insolventa societatii debitoare.

Acest lucru este posibil cu modulul JUST oferit de e-Syv Net Solutions SRL, care va trimite o notificare pe e-mail a 2-a zi de cand s-a inregistrat un litigiu in materia juridica a falimentului, la oricare din instantele din Romania, pentru una din societatile monitorizate. De asemenea veti fi notificat si cu 5 zile inainte de fiecare termen procesual pentru litigiul respectiv.

Astfel, veti afla prompt ca s-a cerut falimentul societatii respective si veti putea fi precaut in a mai efectua plati in avans sau livrari de produse cu plata ulterioara catre societatea respectiva.

Cu ajutorul filtrului integrat, puteti primi alerte cu privire la toate litigiile unei societati, nu doar la cele din materia juridica a falimentului.

2. Fiti notificat si cu privire la momentul in care societatea debitoare intra efectiv in insolventa.

Puteti beneficia de aceste notificari cu modulul BPI ce va transmite pe e-mail fragmentul din Buletinul Insolventei ce face referire la societatea monitorizata si astfel veti afla in 24 ore de la publicare despre intrarea unui debitor in insolventa, indiferent daca administratorul judiciar v-a notificat sau nu.

Astfel, veti fi in termen sa va inscrieti creanta la masa credala, in cazul in care totusi societatea monitorizata are datorii fata de dvs. .

Pe e-mail veti primi fragmentul din fiecare Buletin al Insolventei ce face referire la societatea monitorizata de dvs. .
Limitarea responsabilitatii
Pentru evitarea oricaror neintelegeri ulterioare, va aducem la cunostinta ca informatiile furnizate de catre sistemul informatic e-Syv References, proprietatea SC e-Syv Net Solutions SRL, nu sunt opinii juridice si  nici nu reprezinta consiliere juridica, ci sunt informatii continand  sinteze din texte oficiale de natura administrativa si/sau judiciara. Prin urmare, e-Syv Net Solutions SRL nu-si asuma nicio responsabilitate pentru eventualele pierderi si/sau prejudicii de orice natura pe care le-ar putea suferi o persoana fizica sau juridica, indiferent daca este sau nu este utilizator inscris al www.e-syv.ro, ca urmare a folosirii informatiilor prezentate mai sus.
 Notă:
Societatea noastră doar procesează conținutul din BPI și furnizează fragmentul aferent societăților monitorizate în cadrul pachetului ales.
Pentru acces la conținutul integral al Buletinelor Procedurii Insolvenței (BPI), vă rugăm contactați https://portal.onrc.ro   în vederea contractării unui abonament de la furnizorul Buletinelor, ONRC.


Prezentul site precum și înregul sistem informatic respectă legislația GDPR, conform normelor în vigoare.
E-mail:Parola:Pastreaza numele meu de utilizator si parola pe acest computer

 

Intrebari frecvente

Ce acte se publica in Buletinul Procedurilor de Insolventa?

Din definitita data de art. 3, pct. 29 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei citeste mai mult

Care sunt modalitatile de plata acceptate de e-Syv.ro?

In prezent, singura modalitate de plata pe care o acceptam este citeste mai mult

Pot folosi diferite adrese IP pentru a ma autentifica in cadrul e-syv.ro?

Pentru a va autentifica in cadrul www.esyv.ro puteti utiliza mai multe calculatoare, inclusiv PDA cu diferite ... citeste mai mult